Over FAH

Henk Hulshoff

Over Fiscaal Advies Hulshoff Vof

Henk Hulshoff, oprichter en eigenaar van Fiscaal Advies Hulshoff Vof, heeft vele jaren ervaring opgedaan bij nationaal en internationaal gevestigde belastingadvies- en accountantskantoren en is sinds 2018 zelfstandig gevestigd te Eerbeek.

Voortgekomen uit de fiscale adviespraktijk richten wij ons niet alleen op advisering aan bedrijven, ondernemers en (vermogende) particulieren en de bijbehorende aangiften inkomstenbelasting, erfbelasting en vennootschapsbelasting maar kunt u bij ons ook terecht voor administratieve
dienstverlening ( aangiften omzetbelasting ) en loonadministraties (aangiften loonbelasting).

Wij hechten veel waarde aan een goede samenwerking en relatie met onze klanten. Door een efficiënte werkwijze zijn wij in staat onze diensten tegen een concurrerend tarief aan te bieden. Wij ontzorgen en adviseren u graag zodat u al uw aandacht op het ondernemen kunt richten en datgene kunt doen waar u goed in bent en waar u voldoening uit haalt.

FAH Vof is actief op het gebied van:

  • Fiscale advisering
  • Administraties en
  • BTW aangiften
  • Samenstellen jaarrekeningen
  • Salarisadministratie en aangiften loonheffing

Een persoonlijk gesprek kan altijd. U bent van harte welkom aan de keukentafel, de koffie staat klaar!

Fiscaal advies hulshoff

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u specifieke vragen over een bepaald onderwerp of wilt u graag eens kennismaken? Neem dan gerust contact op via onze contactpagina.